Ingatlanajánló

2022.10.15. 08:00

A hét ingatlana: luxus és kényelem a tokaji Csalogány utcában!

A 128 milliós családi ház csodás helyen található. Ráadásul úgy fest, méretét, kényelmi szolgáltatásait elnézve sem szenved majd hiányt semmiben az új tulaj…

“Tokaj kiemelt lakóövezetében, a Csalogány utca 18 szám alatt, eladó egy 830 m2-es telken elhelyezkedő, egyedi tervezésű, 2005-ben épült, kelet – nyugati tájolású, tégla építésű, 340 m2-es, három szintes, 4 szoba + nagy nappali étkező – konyhás, gardróbos, galériás, két fürdőszobás és teraszos, fedett medencés családi ház, hozzá tartozó dupla garázzsal, parkosított udvarral és filagóriával. 

Az ingatlan csöndes környezetben, panoráma kilátással a Bodrog folyótól és a tokaji hegytől 150 méterre helyezkedik el. Az ingatlan benapozottsága kiváló. A telek széles utcafronttal (23 méter), két nagy távvezérelt nyíló kapuval és egy személyi bejáróval rendelkezik. A kerítés az utcafronton kovácsoltvas, a telek határon szilárd falazat. Az udvar térkővel, rendszeresen karban tartott gyeppel es növényzettel kialakított, amit egy öntözőrendszer lát el vízzel. Az udvaron kerti sütögető és egy 40 m2-es filagória található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!