Ingatlanajánló

2021.12.25. 08:00

115 millióért eladó a tibolddaróci Majtényi kúria!

Tibboldaróc hivatalos honlapján izgalmas háttér információk olvashatóak a Majtényi kúria múltjáról. A kérdés azonban a jövő: vajon ki veszi meg és mire használja majd a 400 nm-es szépséget? Fotók és részletek a jelenről, most!

“Az ingatlan a XVIII. század végén épült, 5797 m2 nagyságú telken. Falazata tégla és tufa kő. - 2009-ben panzióként üzemelő kereskedelmi egységgé alakították át. Felújítása során többek között új épületgépészet, új tetőtér, új tetőszerkezet kialakítása, minden helyiség újra burkolása, valamint villamos- és vízhálózata modernizálása történt. Födém szerkezete fagerendás, téglaboltozatú, fedése pedig tetőcseréppel kivitelezett. Fűtéséről házközponti kialakítású gáz kazán gondoskodik, melynek hőátadását minden helyiségben radiátorok szolgáltatják. 


Földszint 225,6 m2, tetőtér pedig 234,2 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik. Benne 9 lakrész, 15 szoba és 9 fürdőszoba található, továbbá szalon, étkező és konyha helyiség is. Az épületben található, használatba még nem vett bútorzat árának meghatározása, külön megbeszélés tárgyát képezi. Az ingatlant körülölelő őspark, nagyméretű pincerendszer és Tibolddaróc községre nyíló panorámás kilátás teszi különlegessé. Az épület használati engedéllyel rendelkezik. [...]”


 További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!