Labdarúgás

2024.05.01. 07:30

DVTK: 14 éve van itt, és még hármat marad

Bánhegyi Bogdán játékjogával még három évig rendelkezik a DVTK.

Bánhegyi Bogdán hosszabbított

Fotó: DVTK

Szerződést hosszabbított a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapat és Bánhegyi Bogdán. A 20 éves kapus 6 esztendős korától a Diósgyőr labdarúgója, és ebben az évadban már élvonalbeli meccsen is bemutatkozott a DVTK felnőtt csapatában, NB I-es bajnokin, 2024. február 8-án, a Kecskeméti TE elleni, idegenbeli, 2-1-es diósgyőri vereséggel végződött meccsen őrizte a piros-fehérek kapuját. Ezen kívül a 2023/24-es évadban 9 NB II-es bajnokin is szóhoz jutott a fiatal játékos, a KolorCity Kazincbarcika SC együttesében, a DVTK-val kötött kooperációs szerződés keretében, illetve további 11 NB III-as bajnokin szerepelt a DVTK tartalék F4R gárdájában.

A DVTK a hosszabbítással kapcsolatban csupán annyit közölt, plusz egy évvel hosszabbodott meg a kapus kontraktusa.

Információnk szerint Bánhegyi Bogdánnal egy éve, 2026. június 30-ig érvényes szerződést írtak alá Diósgyőrben, és ez a megállapodás lett több plusz egy évvel, vagyis jelen állás szerint 2027. június 30-ig rendelkezik a hálóőr játékjogával a DVTK.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!