Betegakadémia

2024.05.21. 13:00

Újszerű terápiákat ismerhetnek meg a betegakadémián

Május 22-én délután 3 órától tartanak előadást a Szentpéteri kapui kórház könyvtárában.

Boon.hu

Még beszélgetés is lesz a kórházról

Forrás: BOON

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Segítő Szolgálatával együttműködésben újító kezdeményezésként – 2024-ben is – megszervezi az úgynevezett Betegakadémiát.

A rendezvény célja, hogy a betegek megismerjék az intézményt, az ellátásokat; információt kapjanak arról, milyen tünetekkel hová fordulhatnak, milyen kezelési-terápiás lehetőségük van, mit hol találhatnak meg. Az itt megszerzett tudás új alapokra helyezheti a kórház (orvos/szakdolgozó) és a beteg kapcsolatát.

Takács István, a Belgyógyászat – Lymphoma Terápiás Osztály V. osztályvezető főorvosa tartja az egyórás előadást a korszerű betegellátásról és az újszerű terápiákról, amik a Semmelweis tagkórházban vannak. Az előadás után interaktív beszélgetésre lesz lehetőség a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Prónay Gábor Orvosi Könyvtárában (Szentpéteri kapu. 72-76.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában