boon.hu video

2024.03.06. 11:22

A Loki legenda a KBSC-nél és a DVTK-nál vállalt munkát (videóval frissítve)

A korábbi 34-szeres válogatott Varga József az NB II-es Kazincbarcikában folytatja pályafutását.

Boon.hu

Fotó: KOVACS PETER

A múlt héten írtunk arról, hogy a csapat nélküli középpályás, a debreceni nevelésű Varga József (esetleg) az NB II-es Kolorcity Kazincbarcika SC-ben folytathatja pályafutását, illetőleg az élvonalbeli Diósgyőrnél is vállalhat „valamilyen” szerepet.

A barcikaiakkal való tárgyalás, megbeszélés Diósgyőrben zajlott le nemrégiben, ám akkor még várni kellett néhány napot arra, hogy „így vagy úgy” eldőljön a dolog. Ezt ígérte, jelezte előre honlapunk kérdésére Vég Csongor sportigazgató.
Nos, a 35 esztendős, korábbi 34-szeres válogatott Varga érkezését szerda délelőtt hivatalosan bejelentették Barcikán, aki fél plusz egy évre érkezett a vegyészvárosba. Az óriási rutinnal rendelkező védő-középpályás edzésben van, így ebből a szempontból sem okoz számára gondot a beilleszkedés.
Vargát ismeri a KBSC jelenlegi szakvezetője, Csábi József, hiszen a válogatottnál korábban dolgoztak együtt. Ez is szerepet játszott abban, hogy a hajdúsági futballista vállalta a barcikai „kalandot”. Varga akár már a vasárnapi Gyirmót FC Győr elleni hazai találkozón bemutatkozhat új klubjában.

 

A szerdán Kazincbarcikán megtartott sajtótájékoztatón részt vett dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója, valamint Simon Miklós, a DVTK LSA szakmai igazgatója is. Amint az kiderült, Varga Diósgyőrnél scout is dolgozik, vagyis játékosok kiválasztásában segédkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!