Helyi sport

2023.10.21. 10:00

Már ma, azaz szombaton is érkezhetnek FTC drukkerek Miskolcra

Boon.hu

A bajnoki címvédő ferencvárosi férfi vízilabdacsapat mérkőzéseit a zöld-fehér drukkerek rendszeresen látogatják

Fotó: FTC

A ,,Minden jegy elkelt” felirat díszeleghetne vasárnap kora este a diósgyőri stadion bejáratain, ugyanis a DVTK – FTC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést a hét utolsó napján, 17.45-től technikai telt ház, több, mint 12 ezer néző előtt rendezik meg. A hazai szurkolók számára kijelölt lelátórészeken 11 ezer fő foglalhat majd helyet, a vendégtábor, vagyis a ferencvárosi drukkerek létszáma ezer fő feletti lesz.

A zöld-fehér szimpatizánsok közül néhányan már ma megérkezhetnek Miskolcra, mert klubjuk érintett lesz egy másik sportág élvonalbeli meccsén. Ugyanis szombaton 18.00-tól a dr. Kemény Dénes Városi Sportuszoda ad otthont a PannErgy-Miskolci VLC – FTC Telekom Waterpolo OB I-es férfi vízilabda bajnokinak.

A kérdés csak az, hogy ahogy az előző években, úgy most is érkeznek-e zöld-fehér szimpatizánsok a póló csapattal, és ha igen, akkor a mérkőzés után haza indulnak-e, vagy lesznek olyanok, akik maradnak a vasárnapi foci bajnokira, és emiatt itt próbálják elütni az éjszakát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!