Labdarúgás

2023.10.12. 12:46

DVTK – FTC: folytatódik az őrület, 30 perc alatt fogyott el több mint 3 ezer jegy (fotókkal frissítve)

Ma 11.30-kor ez volt a helyzet a stadionnál

Voltak, akik a sorban állást választották ahhoz, hogy a DVTK – FTC NB I-es labdarúgó bajnokira jegyet vásároljanak a diósgyőri stadionnál, a DVTK Shopban, és voltak, akik a neten a jegy.dvtk.hu oldalon indultak be, csütörtökön délben. Ez utóbbi miatt percek alatt keltek el a még szabadon maradt helyek. Olyan volt a webes felület, mint egy tetris játék, amelyben a szürke mezőknek kell felülkerekedniük a kékek és zöldek felett, fél óra alatt elfogyott a piacra dobott több mint három ezer jegy.

Az árusítás kezdete után 45 perccel 2 szabad biléta várt gazdára, egy a P-szektorban, egy az F-szektorban, majd pár perc múlva néhány lefoglalt, de ki nem fizetett jegy visszakerült a piacra, ám azoknak is hamar meglett a tulajdonosa.
1. FRISSÍTÉS!
14 óra után nem sokkal már nem volt elérhető a jegyértékesítő webes felület, valószínűleg a DVTK-nál hamarosan bejelentik, hogy a diósgyőri szurkolók számára értékesíthető összes jegy gazdára talált. Ez elméletileg azt jelenti, hogy tízezer hazai drukker lesz jelen az október 22-i bajnokin. 
2. FRISSÍTÉS!
15 óra pár perccel előtt tette közzé a DVTK, hogy 10 nappal a rangadó előtt megtelt a DVTK stadion, ,,minden eladható jegy gazdára talált" illetve azt is hozzátették, hogy amennyiben a vendégszektor is megtelik és minden bérletes kilátogat, több mint 12 ezren lehetnek jelen az ősz egyik legjobban várt mérkőzésén.  
Az FTC-nél csütörtökön kezdődött meg a jegyek árusítása.

 

Csütörtökön, 12.45-kor már csak a P szektorban és az F-szektorban volt egy-egy üres hely

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!