Labdarúgás

2023.10.09. 17:00

Már megy a DVTK – FTC jegymizéria

A következő napok kérdése az, hogy mennyi jegyet visznek el a bérletesek, és mennyivel nő a számuk.

Tegnap nagyon ment a sorban állás

Fotó: ÉM

A labdarúgó NB I 10. fordulójának a rangadóját, a jövő héten vasárnap, október 22-én, 17.45-től Diósgyőrben rendezik meg, amelynek során a Diósgyőri VTK csapata a Ferencvárosi TC együttesét fogadja. A nagy érdeklődéssel várt bajnokira hétfőn megkezdődött a jegyek árusítása, első körben, a klub döntése alapján, hétfőtől szerda estig a hazai felnőtt bérletesek (a gyerek bérlet nem számít bele ebbe a körbe) vásárolhatnak jegyeket a stadionnál, a DVTK Shopban, fejenként 4-4 darab bilétát.

Úgy tudjuk, hogy az előző hónap végén 1800 fő volt a bérletesek száma, vagyis ha a bérletesek kimaxolják az elővásárlási jogukat, akkor további 7200 hely kel a stadionban, és elméletileg 2000 szabad helyre mehetnének rá azok a diósgyőriek, akik bérlet nélküli vásárlóként akarnak jegyhez jutni.

Mivel a DVTK-tól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy éves bérleteket változatlanul értékesítenek, így azok, akik szerda estig felnőtt bérletet váltanak, szintén beszerezhetnek 4 további jegyet a DVTK – FTC mérkőzésre.

A bérletesek hétfőn délben a DVTK Shop nyitását követően megkezdték a sorban állást a jegyekért, amit kedden és szerdán 10 és 18 óra között folytathatnak. 

A diósgyőri klub tervei szerint ennek lezárultával, csütörtöktől lehet majd jegyet vásárolni a szabadon maradt helyekre. 

Mivel ez a meccs a DVTK részéről a kiemelt kategóriába tartozik, így elővételben az ultra szektorba felnőtt jegy 1900, diák 1300 forintért vásárolható, a napos oldalra a felnőtt biléta ára 3100, a nyugdíjas és a diák egyaránt 2500 forint, míg a nyugati, a klubház felőli oldalra a felnőtt jegy 4100, a diák és nyugdíjas egyaránt 2700 forintba kerül. Gyerekjegyet mindhárom lelátórészre azonos áron, 200 forintért lehet váltani. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!