Labdarúgás

2023.10.12. 09:15

DVTK – FTC: Ahány ezer jegy, annyi pénztár

A mai harangszótól már a nem bérletesek is szerezhetnek jegyeket a jövő vasárnapi foci rangadóra.

Ma déltől a hétfőihöz hasonlóra lehet számítani

Fotó: ÉM

Szerdán este lezárult az előértékesítési szakasz a jegyárusításban, az október 22-én, vasárnap 17.45-től megrendezésre kerülő Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC NB I-es labdarúgó mérkőzésre, és a bérletesek privilégiumának letelte után, ma 12 órától bárki vásárolhat jegyeket. 
Szerdán már nem volt túl erős forgalom a diósgyőri stadionnál, a DVTK Shopban, a 12 órás nyitás után nem igazán kellett sorakozni, délután egykor mindössze 1 fő várt arra, hogy beléphessen az üzletbe. Információnk szerint – a bérleteseket is beleszámítva – eddig, mintegy 5 ezer hely kelt el, vagyis több ezer biléta vár arra, hogy gazdára találjon a mai napon, a mai naptól. 

Két platform
Elméletileg pont annyi ezer, ahány pénztár ma kinyit a DVTK Shopban 12 órától, vagyis hat. És ha már hat: a mai napon eddig tart a jegyárusítás az üzletben. Nem árt tudni azoknak, akik beállnak sorakozni, hogy a jegyek vásárláshoz a biléták leendő tulajdonosainak a nevét, születési helyét és dátumát meg kell adni. 
Fontos tudnivaló, hogy sorban állás nélkül is vásárolhatók jegyek, az interneten, a jegy.dvtk.hu oldalon, ahol szintén 12 órakor indul az értékesítés. A webes felületen egy tranzakcióval ötnél több jegy nem szerezhető be. 

A DVTK első körben nem árusít minden szektorba jegyet, most a még szabadon lévő helyek közül a legjobbak kelhetnek el, ugyanis a klubház és a vendégszektor közötti lelátórészre, a napos oldal és vendég szektor közötti helyekre, valamint az észak-nyugati sarokba csak akkor kezdik meg az értékesítést, ha a jegyek fogyása ezt indokolttá teszi. 
Mivel ez a meccs a DVTK részéről a kiemelt kategóriába tartozik, így elővételben az ultra szektorba felnőtt jegy 1900, diák 1300 forintért vásárolható, a napos oldalra a felnőtt biléta ára 3100, a nyugdíjas és a diák egyaránt 2500 forint, míg a nyugati, a klubház felőli oldalra a felnőtt jegy 4100, a diák és nyugdíjas egyaránt 2700 forintba kerül. Gyerekjegyet mindhárom lelátórészre azonos áron, 200 forintért lehet váltani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!