Helyi sport

2023.10.11. 10:00

DVTK – FTC jegyek: rövidebb volt a keddi sorakozás

A csütörtökön kb. 6 ezer szabad helyért indulhat meg a beszerzési harc.

Kedden rövidebb volt a sor, és kevesebb ideig kígyózott, mint hétfőn

Fotó: Diósgyőri Női Szurkolói Klub

A hétfői naphoz képest rövidebb időn át volt sorakozás kedden, az október 22-i, DVTK – FTC NB I-es labdarúgó bajnoki jegyeiért. Mint arról korábban már beszámoltunk: hétfőtől szerdáig, 12 és 18 óra között, a diósgyőri stadionnál található DVTK Shopban a felnőtt labdarúgó bérlettel rendelkező drukkerek számára van elővásárlási lehetőség, minden éves belépővel rendelkező szurkoló 4 darab jegyet válthat az előértékesítés szakaszában. 

Hétfőn a jegyekért az árusítás kezdete után hosszú sorok kígyóztak, és a mintegy 1800 bérletes közül 3-400 fő élt a lehetőséggel, hogy jegyeket szerezzen be barátainak, ismerőseinek, és ennek során valamivel több mint ezer biléta találta gazdára a jegyárusítás első napján.

Kedden csak a DVTK Shop nyitását követően kb. 2 órán át volt sorban állás, a nap folyamán – személyes tapasztalatunk alapján – többnyire várakozás nélkül lehetett bejutni az üzletbe, jegyet vásárolni, és ezúttal 1000-nél is kevesebb biléta kelt el. Ami azt jelenti, hogy a piros-fehér drukkerek számára igénybe vehető 11 ezer hely közül eddig kb. 4 ezernek van gazdája (beleértve a bérleteseket is). Amennyiben ma, az előző napihoz hasonlóan alakul a jegy eladás, akkor csütörtökön 6 ezer jegy megvásárlásért szállhat harcba azok, akiknek még nincs belépőjük.

Ez újabb, a nagyobb roham, október 12-én, csütörtökön délben indul: két platformon lehet bilétához jutni, egyrészt online módon a dvtk.jegy.hu internetes oldalon, másrészt személyes vásárlási lehetőséggel, a DVTK Shopban.

Egy tipp a jegyek szerdai beszerzésére

A DVTK-tól kapott tájékoztatást szerint, mivel a DVTK Shopban éves bérleteket változatlanul értékesítenek, így azok, akik ma 18 óráig az üzletben felnőtt bérletet váltanak, beszerezhetnek 4 további jegyet a DVTK – FTC mérkőzésre.

Igaz, hogy az éves felnőtt bérlet vásárlásában gondolkodók 5 bajnokiról már lemaradtak, de 12 meccset, benne az FTC ellenit még megkaphatják, ami az ultraszektor 18 000 forintos éves bérlet árával számolva 1500 forint/meccsre jön ki. Ez pedig alatta van annak, amit elővételes jegyek vásárlása esetén fizetni kell egy-egy bajnoki előtt.

Nem árt tudni, hogy mivel ez a meccs a DVTK részéről a kiemelt kategóriába tartozik, így elővételben az ultra szektorba felnőtt jegy 1900, diák 1300 forintért vásárolható, a napos oldalra a felnőtt biléta ára 3100, a nyugdíjas és a diák egyaránt 2500 forint, míg a nyugati, a klubház felőli oldalra a felnőtt jegy 4100, a diák és nyugdíjas egyaránt 2700 forintba kerül. Gyerekjegyet mindhárom lelátórészre azonos áron, 200 forintért lehet váltani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!