Női labdarúgás

2022.11.21. 11:36

Biztosan győztek a Bém-hölgyek

Bém Gábor összességében az eredménnyel elégedett volt, de a gólok számával nem.

Női NB I, 11. forduló

Diósgyőri VTK – Szekszárdi WFC      3–1 (2–0)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Valu.

DVTK: Ádám – Komlós, Geréd, Jáhn (Havasi), Boros (Zahár), Nagy L. (Veres), Oláh, Balázs (Papp), Voila (Mikó), Krisztin, Nagy P. Vezetőedző: Bém Gábor.

Szekszárd: Janecz –- Nádudvari (Kövesdi), Acsádi, Rozmis, Csóka, Schell, Kovács Zs. (Nagy-Cseke), Kiss G. (Hortobágyi), Kágyi K., Vári, Kágyi R. (Ezer). Edző: Micskó Márk. 

Gólszerző: Krisztin, Nagy L., Jáhn, ill. Ezer.

Bém Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már az első percben betaláltunk. Ezt követően többet kellett volna birtokolnunk a labdát, kicsit kapkodós volt a játékunk, ennek ellenére rengeteg helyzetet kidolgoznunk, főleg a széleken sikerült megbontanunk az ellenfelet. Összességében az eredménnyel elégedett vagyok, de a gólok számával nem.

Micskó Márk: – Gratulálok a hazai csapat győzelméhez. Készültünk a DVTK-ból, tudtuk, mik az erősségeik, a gyengeségeik. Sajnos, utóbbiakból nem sokat sikerült megvalósítani. Korán szerencsés góllal vezetést szereztek a hazaiak, majd olyan jelenetek voltak, amiket ritkán látunk futballpályán. Egy-egy helyett lett 2–0, és bár a második félidőben próbáltunk váltani, itt is, ott is voltak helyzetek, a szépítésen kívül többre nem futotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!