DVTK-Vita Gym Muaythai Klub

2022.04.27. 16:00

Miskolcról Abu-Dzabiba

A dunántúli edzőtáborban jártak a muay­thai-felnőttválogatott keretének tagjai.

Kolodzey Tamás

A foglalkozásokat Bányász Adrián szövetségi kapitány és helyettese, a miskolci Jászka Krisztián vezették – utóbbi a DVTK-Vita Gym Muaythai Klub szakmai munkájának irányítója.

– A jó hangulatú tatabányai összetartáson elsősorban technikai munkát végeztünk, de a sportolók fizikai állapotát is előmozdítottuk – mondta érdeklődésünkre Jászka Krisztián, majd így folytatta: – A jelenlévők közül többen már a hamarosan kezdődő világbajnokságra hangoltak. A vébét május 24-én nyitják meg, a küzdelmek pedig június 6-ig tartanak az Egyesült Arab Emírségekben.

Arra a kérdésre, hogy a diósgyőriek közül ki utazik Abu-Dzabiba, a szakember ezt válaszolta:

– Az már biztos, hogy Bordás Alex a kötelek közé lép a Perzsa-öböl partvidékén fekvő, a magyar turisták által közkedvelt – az egzotikusnak tartott Dubaj társfővárosának nevezett – metropoliszban. Versenyzőnk a 71 kilós mezőnyben szerepel majd, és reméljük, hogy kitesz magáért. Jómagam is a küldöttséggel tartok a várhatóan nagy élményt jelentő túrára.

(A borítóképen: A válogatott keret harcosai és edzői a tatabányai táborban. Fotó: olvasónktól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!