Női labdarúgás

2022.04.04. 07:40

„Letámadtuk a Soroksárt, rá kellett volna rúgni még egy gólt, ez nem sikerült”

A női labdarúgó NB I., 15. fordulóját játszották le a hétvégén.

Diósgyőri VTK – Soroksár SC  2–1 (1–1) 
 

Diósgyőr, 80 néző. V.: Kovács F. 
 

Diósgyőri VTK: Schildkraut – Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros K. (Vig), Sain, Palama, Sandu (Havasi), Mikó (Balázs), Bradic, Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor. 
 

Soroksár SC: Terestyényi – Benke D., Váradi E., Nagy A., Kis A., Győrik, Molnár A., Szabó B. (Horváth Zs.), Miszlai (Patkós), Benke A. (Török L.), Antalicz. Vezetőedző: Dukon Béla. 
 

Gólszerző: Bradic, Sain, ill. Molnár A. 
 

Bém Gábor: – Az utóbbi időben sok külső körülmény akadályozta a csapatunkat, a héten elsősorban mentálisan készítettük fel a játékosokat, és ennek meglett az eredménye. Hamar megszereztük a vezetést, magasan védekeztünk, letámadtuk a Soroksárt, rá kellett volna rúgni még egy gólt, ez nem sikerült. A végén is volt két-három ziccerünk, ami nem ment be, de egy távoli lövésből megszereztük a győzelmet. 
 

Dukon Béla: – Egyik csapat sem érdemelt győzelmet, egy gyenge színvonalú meccs volt. Mi nagyjából 40 százalékot nyújtottunk, de az ellenfélnek gratulálok, mert megcsinálta azt, amit tudott. Mi a szombati teljesítménytől többre vagyunk képesek. Fiatal a csapatunk, hat nap alatt három meccset játszottunk, és emiatt nagyon elfáradtunk. 
 

(A borítóképen: Nagy harcot vívtak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!