Hétvégi sporteredmények

2022.03.07. 19:00

Szoros csatát vívtak a vízilabdás fiúk, kitömte a Kövesdet a Paks - Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás

 

Diósgyőri VTK vs. ETO FC Győr - A Diósgyőri VTK NB II.-es labdarúgócsapata vasárnap este bajnoki meccsen, a 26. forduló zárómérkőzésén az ETO FC Győr együttesét fogadta.

 

Paksi FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC - A Mezőkövesd Zsóry FC NB I.-es labdarúgócsapata az élvonalbeli bajnokság 23. fordulójában szombaton kora délután a Paksi FC vendége volt.

 

Labdarúgó NB III Keleti csoport eredmények - A labdarúgó NB III., Keleti csoportjának, 24. fordulójának mérkőzéseit játszották le a hétvégén.

 

Labdarúgó megyei I. osztály, 18. forduló eredmények - „Küzdelmes kilencven percet láthattak a kilátogató nézők”

 

Labdarúgó megyei II. osztály, Közép csoport, 16. forduló eredmények - „A kiállításig partiban voltunk, az utolsó húsz percre elfáradtunk”

 

Labdarúgó megyei II. osztály, Keleti csoport, 16. forduló eredmények - „Az indokolatlanul sok hosszabbítás lett a vesztünk...”

 

Labdarúgó megyei II. osztály, Észak csoport, 16. forduló eredmények - „Bízom abban, hogy ez a pofon jókor jött és a jövő héten már jobban fogunk játszani”

 

Vízilabda 

 

Szolnoki Dózsa vs. PannErgy-Miskolci VLC - Az erőviszonyok ismeretében nyugodtan készülhetett az egyik bajnokesélyes, a Szolnoki Dózsa elleni idegenbeli csatára a PannErgy-Miskolci VLC OB  I.-es alakulata, amely szombaton délután csapott össze riválisával.

 

Röplabda

 

Vegyész RC Kazincbarcika vs. Kistext SE - A férfi röplabda Extraliga 14. fordulójában hazai környezetben szerepelt vasárnap a Vegyész RC Kazincbarcika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!