DVTK

2022.02.07. 12:44

Komoly sérülés történt vasárnap a DVTK meccsén

A vasárnap délutáni DVTK - Siófok mérkőzés elején egy balszerencsés fejpárbajt követően a földön maradt Hegedűs János, akit sérülése miatt le kellett cserélni, majd kórházba szállították.

Forrás: DVTK

Ahogy arról írtunk is, a vasárnapi győztes meccs első eseménye volt Hegedűs János sérülése. Az 5. percben a védő egy felugrás után rosszul érkezett a földre, alaposan megütötte a fejét, előbb a hordágyas egészségügyi személyzet jött be a pályára, majd úgy tűnt, hogy mentőre is szükség lesz, végül azonban a kemény védő a saját lábán hagyta el a játékteret, és gyalogolt el a mentőautóig, hogy ott megállapítsák, agyrázkódást szenvedett-e. A belső védő a játékot nem tudta folytatni, helyére Szűcs K. érkezett a 10. minutában.

„Hegedűs János agyrázkódást szenvedett, és elrepedt a halántékcsontja, illetve az állkapocscsontja ízületbe hatoló módon tört el, utóbbi miatt műtét vár rá. Az agyrázkódás következtében azonnal nem lehet műteni, várhatóan tíz nap múlva kerül sor a beavatkozásra. Ezt követően nagy valószínűséggel hosszabb kihagyás vár rá” - tájékoztatott dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója a DVTK honlapján olvasható közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!