Kosárlabda

2021.12.03. 09:00

„Megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy megnehezítsük a dolgukat”

Férfi NB I/B, Zöld csoport, 11. forduló

Ceglédi KE – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK(Cegléd, péntek 17.00)

Siska János, a Phoenix KK vezetőedzője: – A bajnokság legjobb csapatához látogatunk, amelyik a listavezető, és amelynek egy veresége van. Hazai pályán biztosan játszanak, éppen ezért nagyon nehéz dolgunk lesz náluk. Viszont az előző fordulóból látszik, hogy őket is meg lehet verni, ugyanis kikaptak a SMAFC-tól. Ahhoz nekünk nagyon extrákat kellene nyújtanunk, hogy legyen esélyünk erre. Nem feltartott kézzel megyünk hozzájuk, megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy megnehezítsük a dolgukat.


MEAFC-Miskolc – DEAC U23(Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek 17.30)

Váczi Péter, a MEAFC vezetőedzője: – A DEAC éppen előttünk áll a táblázaton, az ötödik pozícióban, hat győzelemmel és négy vereséggel. Egyértelmű, hogy hazai környezetben szeretnénk megőrizni a veretlenségünket, és a remélt sikerrel hasonló mutatókkal rendelkeznénk. A cél az, hogy minél jobban közelítsünk az első négy felé, szeretnénk ebbe az irányba egy újabb lépést tenni. Mivel nincs A csoportos forduló, biztos, hogy a DEAC teljes csapattal érkezik, elég gyorsak, erre figyelnünk kell, támadásban pedig meg kell találnunk agresszív védekezésük ellenszerét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!