Középiskolai Labdarúgó Program

2021.10.11. 07:00

McDonald's Fair Play Cup

Az MLSZ a 2021/2022-es bajnoki évre is meghirdeti Középiskolai Labdarúgó Programját. melynek idén névadó szponzora a McDonald's – október 15-ig lehet nevezni.

Kolodzey Tamás

A McDonald's Fair Play Cup-on azok a középfokú köznevelési intézmények csapatai vehetnek részt, amely csapatok a saját intézményükben tanuló diákokból minimum hat, maximum tizenkét lányt, illetve fiút regisztrálnak. Azon általános iskolák is részt vehetnek a versenyrendszerben, melyeknek egyes tanulói a Bozsik Intézményi Program korcsoportjának már nem felelnek meg, a McDonald's Fair Play Cup korcsoportjának viszont igen. Minden diáknak tanulói jogviszonnyal kell rendelkeznie az adott verseny időpontjában! A csapatok összetétele kizárólag lányokból vagy kizárólag fiúkból állhat.

Korlátozás: az MLSZ és bármely más ország labdarúgó szövetségének 2021/2022-es alap versenyrendszereiben érvényes játékengedéllyel rendelkezők nem nevezhetők. Amennyiben egy játékosnak érvényes a játékengedélye, de a 2021/2022-es szezonban még nem lépett pályára az egyesületében, a megyei igazgatóságokon kérelmezheti annak visszavonását, ezután bekerülhet az intézményi csapatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!