Atlétika

2021.08.07. 15:00

Terepfutóverseny Lillafüreden

Forrás: MEIA

Hazánk egyik legkedveltebb turistaközpontjában, Lillafüreden augusztus 14-én, szombaton terepfutóverseny várja a természetkedvelő sportbarátokat, amelyre augusztus 7-ig lehet előnevezést leadni. A szervezők két hosszabb távot és egy gyermekfutamot helyeztek el a III. Lillafüred Trail „étlapján”. A rendező Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány és a társrendező Marathon Club tagjait és a résztvevőket ezúttal is a Lillafüredi Sport- és Kalandpark látja vendégül. A versenyközpontot az Erzsébet-sétányon jelölik ki. Lényeges információ, hogy a jelentkezők védettségi igazolvány, PCR-teszt felmutatása nélkül vehetnek részt az eseményen.

A felkészültebbek a 16,8 km-es, a kevésbé felkészültek a 8,4 km-es távot választhatják, míg a legkisebbeknek egy 1400 méteres kört kell teljesíteniük. A versenyen csipes időmérés lesz. Az előnevezettek névre szóló rajtszámot kapnak. Minden célba érkezőt egyedi befutóéremmel várnak. A rajtszám felmutatásával a verseny napján 50 százalékos kedvezményt lehet igénybe venni a szomszédos Lillafüredi Libegőn és a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban. A verseny egyedi emblémázott pólóját az előnevezéssel párhuzamosan – külön adatlap kitöltésével, elküldésével – augusztus 7-én éjfélig lehet megrendelni a honlapon. További információ a 30/7212-403-as és a 70/391-9136-os telefonszámokon, valamint a [email protected] és [email protected] e-mail-címeken kérhető.

(A borítóképen: Jó időjárás esetén sok résztvevő várható)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!