Jegesmedvék gyorshír

2021.01.19. 21:18

Kikapott a DVTK a vendég Zólyomtól

A rájátszásba jutásért harcoló DVTK Jegesmedvék 3-2-re kikapott a vendég Zvolentől a szlovák jégkorongliga keddi játéknapján.

A találkozó első harmadában a második helyen álló vendégek szerezték meg a vezetést, de a szünet előtti hajrában előbb Rob Flick egyenlített, majd Vas János találatával a vezetést is sikerült megszerezni. Az előny nem tartott sokáig, csupán 51 másodpercig, Stupka egyenlített, majd Zuzin újra vezetéshez juttatta a zólyomiakat.

A harmadik harmadban nem esett gól, Dave Allison csapata az utolsó másodpercekig támadott az egyenlítés reményében, azonban újabb találatot már nem sikerült szerezni, így a Zólyom elvitte a három pontot, és a tabella élére állt.

A Jegesmedvék változatlanul a tizedik, még éppen playoffot érő helyen állnak, ugyanakkor úgy előzik csak három ponttal a Besztercebányát (Banská Bystrica), hogy két összecsapással többet játszottak. A DVTK az utóbbi kilenc meccséből nyolcat elveszített.

 

DVTK Jegesmedvék – HKM Zvolen 2-3 (1-1, 1-2, 0-0)

Miskolci Jégcsarnok, zárt kapuk mögött, játékvezetők: Vladimir Snásel, Tomas Orolin, Ludovit Soltés, Matej Janiga

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss B.) – Bukor, Wehrs, Rokaly, Vas, Osterberg – Kiss D. Láda, Csányi, Galanisz, Magosi – Vojtkó, Szirányi, Flick, Páterka, Anderson – Hadobás, Révész, Miskolczi, Turbucz, vezetőedző: Dave Allison

HKM Zvolen: Rahm (Trencan) – Betker, Kotvan, Bondra, Zuzin, Kelemen – Ivan, Melancon, McPherson, Mikus, Nuutinen – Hrasko, Kubka, Stupka, Halama, Kolenic – Melisko, Gubancok, Marcinek, Tibensky, Chlepcok – vezetőedző: Peter Oremus

Értékelés hamarosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!