DVTK

2020.09.05. 09:30

Edzőmeccs a Vasassal, 4:2 ide

A válogatott Nemzetek Ligájában való szereplése miatt a hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót az NB I-ben, ezt kihasználva a Diósgyőri VTK élvonalbeli együttese edzőmeccset vívott pénteken késő délután az NB II-es Vasas FC-vel.

Molnár István

Forrás: dvtk.eu

Fotó: Szabó Krisztián

Az összecsapás előtt jelentette be a klub, hogy próbajátékra érkezett egy csatár, a 26 éves, 196 centiméter magas Shamir Mullings. A támadó a Southend United utánpótlásában nevelkedett, és az utóbbi 8 esztendőben angol alacsonyabb osztályú klubnál szerepelt, legutóbb a dél-londoni Dulwich Hamletnél (National ­League South). Esetleges szerződtetéséről később születik döntés. A piros-fehéreknél Márkvárt, Danilovic, Cortés és Korbély sérülés miatt kihagyta a találkozót, Hasani (Koszovó), Memolla (Albánia) és Szűcs K. (Magyarország U21) pedig válogatottkötelezettség miatt.

Diósgyőri VTK – Vasas FC 4–2 (2–1)

Diósgyőr, zárt kapuk mögött. V.: Garai.

DVTK: Antal (Bukrán, 46.) – Farkas, Polgár, Hegedűs (Karan, 63.), Vági – Molnár, Max (Iszlai, 63.) – Ivanovski, Rui Pedro, Grozav (Makrai, 63.) – Drazic (Mullings, 63.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Vasas: Jova (Rados, 46.) – Szivacski (Kilyén, 46.), Litauszki (Csató, 46.), Szilágyi, Silye (Kalmár, 46.) – Vernes (Radó, 46.), Viczián, Balajti (Pekár, 46.), Szatmári (Murka, 78.), Kovács (Köböl, 69.) – Feczesin (Birtalan, 63.). Edző: Tóth András.

Gólszerző: Ivanovski (11., 81.), Grozav (31.), Mullings (72.), ill. Balajti (34.), Birtalan (78.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!