NB III.

2019.10.13. 20:30

„Tudtuk, hogy különleges képességű játékosaink vannak”

A labdarúgó NB III Keleti csoport 10. fordulóját játszották a hét végén. Megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Ádám János

Termálfürdő Tiszaújváros – FC Hatvan 1-2 (0-0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Tóth.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Burics, Lippai, Pap, Csicsek (Bene), Hussein, Orosz, Bokros, Terdik (Gelsi), Molnár M. (Nagy D.). Edző: Gerliczki Máté.

Hatvan: Uj – Bárkányi, Czibolya, Mundi, Bogdán (Szabó R.), Karácsony, Gál, Dolhai, Purzsa, Kitl, Torda (Szabó D.). Edző: Török László.

G.: Pap, ill. Czibolya, Szabó D. Kiállítva: Lippai (54.). Jók: Tóth Cs., ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Ismét meddő mezőnyfölényben játszottunk az első félidőben, az ellenfélnek volt két kontratámadása. A második félidőt jól és agresszívan kezdtük, de a kiállítás egy új mérkőzést nyitott amelyen hiába szereztünk vezetést az ellenfél fordítani tudott.

Török László: – Megérdemelt győzelmet arattunk. Tudtuk, hogy különleges képességű játékosaink vannak, tudunk különlegesen rosszul és különlegesen jól játszani. A mai nap a második érvényesült.

Ózdi KSC – Eger SE 0-0

Jászberény, 50 néző. V.: Takács.

Ózd: Lékai – Czingráber, Tönkő, Kozics, Pataki R. (Zöllei), Bogáti, Gábor (Tóth G.), Lévai, Marczis, Gál Sz., Keményffy. Edző: Várhidi Péter.

Eger: Nacsa – Vaskó, Farkas (Kis), Vajda, Antal, Vitelki, Valkay, Lőrincz, Gajda, Stampf (Benke), Debreceni. Edző: Sütő Szilárd.

Jók: Gál Sz., Czingráber, Lévai, ill. Nacsa, Antal.

Várhidi Péter: – Tehetnek ellenünk bármit, akkor is talpon maradunk. Willy Foggal felvettem a kapcsolatot.

Sütő Szilárd: – Harcos mérkőzésen született meg a döntetlen.

Tállya KSE – Füzesgyarmati SK 1-2 (0-1)

Tállya, 250 néző. V.: Horváth.

Tállya KSE: Tarr – Minczér (Németh B.), Csicsvári, Potyka, Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen, Bihari (Toldi), Sárosi (Ondó), Bocsi. Edző: Uray Attila.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Kis (Katona), Fejes, Székely, Villand, Achim S., Popescu (Lukács), Vincze, Pataki (Bajnók), Constantinescu. Edző: Csillag László.

G.: Ohár, ill. Constantinescu (2). Kiállítás: Kelemen (71.). Jók: az egész csapat, ill. Constantinescu, Villand.

Uray Attila: – Az utolsó pillanatban szabályos gólunkat vettek el tőlünk, az egész mérkőzés alatt úgy éreztem, mintha idegenben játszanánk. Sajnálom a csapatomat, nem érdemeltünk vereséget. Gratulálok a Füzesgyarmatnak.

Boros Tibor, csapatvezető: – A mai mérkőzésen meg kell vallani, hogy borzasztóan játszottunk. Kellett a hazaiak fegyelmezetlensége is a győzelmünkhöz, a hazaiak minimum pontot érdemeltek volna.

Putnok FC – Gyöngyösi AK 0-1 (0-1)

Putnok, 250 néző. V.: Gál.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz. (Illés G.), Fazekas (Illés R.), Galambosi, Csirszki, Katona B., Mahalek, Nyitrai, Arday, Nemes. Edző: Kriston István.

Gyöngyös: Ladányi – Fehér, Rédei, Csoszánszki (Csornij), Wild, Ondrejó, Petrezselyem, Tarnai, Bartha (Nádudvari), Tóth O., Forgács (Nagy). Edző: Varga Attila.

G.: Forgács. Kiállítva: Csirszki (90.). Jók: senki, ill. az egész csapat.

 

Kriston István: – Gratulálok a Gyöngyösnek a győzelemhez.

Varga Attila: – Így kell idegenben futballozni: okosan, tudatosan, szervezetten.

Debreceni VSC tartalék – Diósgyőri VTK tartalék 2-0 (0-0)

Debrecen, 100 néző. V.: Bálint.

DVSC tartalék: Hrabina – Damásdi (Sármány), Kovács R., Bene, Sárosi (Szabó), Kónya, Bouoli (Györgyi), Gyönyörű, Pintér, Jankelic, Belényesi. Edző: Szatmári Csaba.

DVTK tartalék: Bukrán – Ivánka, Tóth, Boros, Zsiga (Gazdag), Orosz D., Budaházi, Óvári (Nagy), Orosz M., Ternován, Kispál (Jónyer). Edző: Vég Csongor.

G.: Sármány, Belényesi. Jók: Hrabina, Belényesi, Kónya, ill. Boros, Orosz D., Tóth.

Szatmári Csaba: – Úgy gondolom, hogy az első 15 percben nem futballoztunk jól, de a mérkőzés folyamán egyre jobban átvettük az irányítást. A második félidő második felében több gólhelyzetet is kialakítottunk és akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

Vég Csongor: – Érdekes mérkőzés volt. Nekünk nem volt elég a nulladik és az ötvennyolcadik perc közötti periódus, hogy több nagy helyzetből lezárjuk a meccset. A hazai csapat azonban az ötvennyolc és a hatvanadik perc között eldöntötte a találkozót, mindezt úgy, hogy addig helyzete sem volt. Nagyon fontos lesz, hogy megtaláljuk a válaszokat, hogy miért ennyire két arcú a csapatunk egy mérkőzésen belül. Emellett a helyzetkihasználásunkat is hatékonyabbá kell tenni, különben nehéz lesz idén elérni a céljainkat. A hitünket és az önbizalmunkat nem szabad elveszíteni, mert annak a játéknak amit mutatunk, igenis van jövője. Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!