A hónap előadása

2019.09.12. 07:30

A legjobb előadások

Az új színházi évadban is megmondhatják az olvasók: melyik legyen a hónap előadása.

Eperjesi Erika főszerepben kezdi az új évadot

Fotó: Éder Vera

Elkezdődött az évad a Miskolci Nemzeti Színházban is. Már szeptemberben is lesz új bemutató: Lehár Ferenc operettjét, a Luxemburg grófját viszik színre szeptember 20-án a nagyszínházban, Rusznyák Gábor rendezésében, a főbb szerepekben Eperjesi Erikával, Harsányi Attilával, illetve Szőcs Arturral.

Szavazhatnak

Gyermekelőadás is készül ezzel egy időben a miskolci teátrumban. A zenés mesejáték Lázár Ervin A legkisebb boszorkány című írását használja, a rendező Szabó Attila jegyzi a színpadi változatot is. Koller Krisztiánt, Rusznák Adriennt, Horváth Alexandrát, Varga Andreát, Sziffer Glóriát, Molnár Annát, Konfár Eriket, Kokics Pétert láthatja a közönség – premier szeptember 28-án a Kamaraszínházban.

Bár szeptemberben még kevés előadás látható, hiszen a társulat az új bemutatókra készül, de már most jelezzük: ebben az évadban is folytatódik a Miskolci Nemzeti, lapunk és a Borsod Online együttműködése, melynek révén színházszerető olvasóink ezután is hónapról hónapra szavazhatnak majd rá, hogy mi tetszett nekik a leginkább abban a hónapban.

Nem csupán voksolni lehet a www.boon.hu oldalon, hanem aki szeretné megindokolni a döntését, ezt is megteheti majd, ugyancsak a Borsod Online felületén.

A jövőben is szemlézzük az előadásokról és az ezek szereplőiről alkotott hozzászólásokat, amikor beszámolunk a szavazás eredményéről.

A szavazók között minden hónapban páros színházbelépőt sorsolunk ki, a Miskolci Nemzeti Színházban látható előadások valamelyikére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában