Választás 2024

2024.04.17. 07:00

Hangfelvétel bizonyítja: dr. Barkai László heti öt napból csak hármat szán Miskolcra

Miközben azt hangoztatja a DK által is támogatott dr. Barkai László, hogy „felvirágoztatná” Miskolcot, most és a választások után is rendel hétfőn és kedden egy budapesti magánklinikán.

Ujlaki Attila

Hangfelvétel is bizonyítja, hogy dr. Barkai László aktívan rendel

„Egy olyan összefogást fémjelzünk, amely Miskolc városának életét szeretné jobbá fordítani, megerősíteni és fejleszteni” – hangoztatta dr. Barkai László, a baloldal (DK, MSZP, LMP és a Párbeszéd) miskolci polgármesterjelöltje bemutatkozásán a közelmúltban. Dr. Barkai László számos tevékenysége mellett Budapesten gyakorolja orvosi hivatását: minden hétfőn és kedden. Portálunk utánajárt, hogy fogad-e még betegeket a fővárosi magánkórházban a polgármesterjelölt. 

Aktívan rendel 

Megkerestük telefonon, inkognitóban a magánklinikát, ahol az ott elmondottakból világosan kiderül, hogy 

dr. Barkai László rendel.

Ami még ennél is meglepőbb, hogy a június 9-i önkormányzati választás hetére is tudtak volna időpontot adni, de még a választások utánra is. A klinikán dolgozó arra a kérdésre, hogy június 15-e után rendel-e doktor úr, azt felelte: Persze! 

Hétfőn és kedden rendel. Akár június 17-18-án is. Egész hónapban.

- mondta a magánklinika alkalmazottja.

Mindez felveti a következőket: ha egy héten két napot Budapesten van, akkor hogyan koncentrál a kampányra, a helyi ügyekre, a miskolciak érdekeinek képviseletére? Októbertől – ekkor távozik a regnáló polgármester – is fenntartja-e a praxisát, részleges „távmunkában” hogyan lehet irányítani a várost? Esetleg nem is számol a júniusi választáson a győzelmével? Korábban egyébként a boon.hu megkérdezte a polgármesterjelöltet politikai ambíciói kapcsán programjáról is, aki elmondta, hogy az még nincs teljesen kész, némi finomhangolásra van szüksége. 

 

Ez is bizonyítja, hogy dr. Barkai aktívan rendel

Ismeretes, hogy Veres Pál jelenlegi polgármesterre a választási kampányban „ráindított” Hegedűs Andreát (DK-s országgyűlési képviselő) mégsem indítják az önkormányzati választáson. Helyette a DK, az LMP, az MSZP és a Párbeszéd (az egyetemi "plágiumbotrányáról" is ismert – a szerk.) dr. Barkai Lászlót támogatja a városvezetői szék megszerzésében. A polgármesterjelölt azóta azt is állította, megállapodott a Momentummal és a Jobbikkal is, ám utóbbi párt helyi vezetője dr. Barkai kijelentését határozottan cáfolta.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában