Miskolc

2024.04.15. 16:38

Máris veszélybe került Miskolc működése? - videóval

A DK és a Jobbik politikusai sem vettek részt az Egészségügyi, Szociális és Környezetegészségügyi Bizottság mai ülésén.

Ujlaki Attila

Hiányos volt a részvétel a bitottsági ülésen

Fotó: BOON

Hollósy András, KDNP-s önkormányzati képviselő osztotta meg azt a fotót a közösségi oldalán, amelyen az látható, hogy több – korábban Veres Pált támogató – baloldali politikus sem vett részt a hétfői Egészségügyi, Szociális és Környezetegészségügyi Bizottság ülésén a miskolci Városházán. Hollósy András úgy fogalmazott: „Mindezt azok után, hogy a Gyurcsány-féle baloldal megpuccsolta Veres Pál polgármestert”. 

Azt is aláhúzta: A Fidesz-KDNP támogatásával lett határozatképes a bizottság munkája. Ismeretes, hogy Tóth-Szántai József, a Pont Mi Lokálpatrióták Egyesület - a Fidesz és a KDNP által is támogatott - civil miskolci polgármester-jelöltje arra kérte a kormánypárti képviselőket, hogy segítsék a közgyűlés munkájában Veres Pál jelenlegi polgármestert és biztosítsák a többséget a határozathozataloknál. Ezek után a helyi Fidesz-KDNP arról írt, hogy egyeztetésre hívták Veres Pált annak érdekében, hogy Miskolc működése biztosított maradjon a következő hónapokban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában