Választás 2024

2024.04.11. 19:35

Tóth-Szántai: arra kérem a Fideszt, segítsen Veres Pálnak

Tóth-Szántai József arra kéri a Fidesz és a KDNP képviselőit, hogy Veres Pál polgármesterrel egyeztetve októberig biztosítsák Miskolc működését.

Boon.hu

Tóth-Szántai József

Fotó: Ádám János

Tóth-Szántai József, a Pont Mi Lokálpatrióták Egyesület - a Fidesz és a KDNP által is támogatott - civil miskolci polgármester-jelöltje a közösségi médiában publikált bejegyzésében arra kérte az őket támogató pártok önkormányzati képviselőit, hogy a város működése érdekében úgy vegyenek részt a közgyűlés munkájában, hogy döntéseikkel segítsék Veres Pál polgármestert Miskolc stabil működtetése érdekében.

Szétesett a Velünk a Város

Tóth-Szántai József bejegyzése a következő: 

A DK helyi emberei elárulták Veres Pál polgármestert, szétesett a Miskolcot irányító többség. Az úgynevezett Velünk a Város frakciót tömörítő erők ma már láthatóan nem képesek a várost működtetni. A kampánynak a város nem láthatja kárát, működése és fejlődése nem kerülhet veszélybe, időlegesen sem.

Ezért arra kérem a Fidesz és a KDNP jelenlegi önkormányzati képviselőit, hogy egyeztessenek Veres Pál polgármesterrel, és októberig biztosítsák a Miskolc működéséhez és fejlődéséhez szükséges döntések meghozatalában a közgyűlési többséget. Mert kampány ide vagy oda, Miskolcnak működnie és fejlődnie kell! Ez az egyetlen felelős magatartás. Az engem támogató politikai erőktől ezt a testtartást várom el. Mert nekünk tényleg Miskolc a szenvedélyünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában