Fejlesztés

2024.03.07. 08:00

Nagy változás jön a sárospataki rendelőintézet életében

A munkára 12 hónap áll majd rendelkezésre.

Boon.hu

Bővül a rendelőintézet

Fotó: Fotó: olvasónktól

A Comenius utca 20. szám alatti rendelőintézet tetőterének utólagos beépítésére keres vállalkozót az önkormányzat. A március 4-i Közbeszerzési Értesítő szerint a rendelőintézet jelenleg az épületben 3 szinten működik (alagsor, földszint, első emelet). 

A tervek szerint a második emelet beépítésével javulnak az orvosszakmai feltételek, továbbá a térnövelés mellett képes lesz a minimum feltételek kielégítésére, valamint a jelenlegi orvosszakmai elvárásoknak megfelelő építészeti keretek biztosítására. 

A második emeleten kaphat helyet a családbarát váró; a belgyógyászat, a reumatológia, a neurológia kúraszerű ellátás; a belgyógyászat, a belgyógyászati kardiológia, a kardiológia UH; a terheléses EKG; az infúzióraktár; a lépcsőház; a közlekedők; a raktárak; mosdók mellett az orvosi szoba és az endokrinológia, az ideggyógyászat. A terület összesen 592 négyzetméter. 

A projektre március 18-ig lehet pályázni. A munkára 12 hónap áll rendelkezésre - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában