boon.hu video

2024.03.24. 10:00

Legyünk magabiztosak, ez a legfontosabb!

Újra Tündérszépek országos szépségversenyt szervez 2024-ben kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. Olyan 18 és 35 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, akik a vármegyében élnek vagy tanulnak. Két újabb hölgyet kérdeztünk, hogy mi volt az a motiváció, ami miatt jelentkezett a versenyre. Karina az anyáknak üzent, Boglárka a magabiztos fellépésben hisz.

Sorra érkeznek a jelentkezések a boon.hu és az Észak-Magyarország által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre.

Szalóki Karina 23 éves. Mérleg jegyben született. Kedvenc étele a mézes-mustáros csirkemell. Karina jelenleg a vendéglásban dolgozik. A versenyre tapasztalatot szerezni jelentkezett, a családja biztatására. A szépség véleménye szerint relatív, mindenkinek más a szép. Magán a szemét tarja a legszebbnek. Egy három éves kisfiú, Benett anyukája. Az anyaságot úgy érzi, hogy össze tudja egyeztetni a versennyel, hiszen vallja, mindenkinek arra van ideje, amire szeretné. Segítsége is van, hiszen a szülei és a párja is mellette állnak. Egyik célja, hogy bejusson a döntőbe. Azt is hangsúlyozza, hogy azért is jelentkezett a versenyre, hogy az anyukáknak üzenjen: a testük ugyan nem tökéletes, de legyenek büszkék arra, hogy egy gyermeket hordoztak a szívük alatt. Szeretné üzenni, hogy ha bárkin nyomot hagyott a terhesség, akkor se szégyellje a testét.

Fontos az önazonosság

Takács Boglárka 20 éves. Kedvenc étele a carbonara tészta, itala a tea. A Halak jegyben született. A virágos, édes illatú parfümöket kedveli. Manuel a kedvenc előadója. Az édesanyja hallotta a rádióban és a közösségi médiában, hogy indul ez a verseny, ő javasolta a lányának a jelentkezést. Kereskedelmi végzettséggel rendelkezik, jelenleg egy boltban dolgozik. További szakmákat is szívesen tanulna, leginkább a vendéglátásban szeretne tanulmányokat folytatni. Úgy gondolja, hogy mindenki szép a maga módján, de azt is hangsúlyozta, hogy a kisugárzásnál sokat számít, ha valakinek van önbizalma és magabiztos. Nagyon fontos, hogy egy nő adjon magára, odafigyeljen a vonalaira, és ne hanyagolja el magát. Az is lényeges, hogy jóban legyen önmagával, hiszen ez a kisugárzás alapja. Szépségideálja nincs, nem szeretne hasonlítani senkire. Ha van rá ideje, sportolni járni, röplabdázni és futni. Az alakjával teljesen elégedett, illetve az arcát és a szemét tartja magán szépnek. Belső tulajdonságok közül a segítőkészségét emeli ki, szívesen meghallgatja más problémáját.

Azon vagyunk, hogy újabb Tündérszépeket kísérhessenek végig a döntőig vezető úton! Légy te is köztük!

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek 2024 versenyre!

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21 -ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában