boon.hu video

2024.04.29. 10:00

Barcikai balhé: viperával demonstráltak, könnygázzal oszlattak (videóval)

A Honvéd szurkolók és barcikai meccs rendezői között tettlegességig fajult a feszültség.

Mint arról a Borsod Online elsőként beszámolt: a labdarúgó NB II-ben vasárnap délután lejátszott KolorCity Kazincbarcika SC – Budapest Honvéd bajnoki a 76. percben félbeszakadt, és csak 11 perc várakozás után folytatódott. A végül a 106 perces meccs a hazaiak 1-0-s győzelmét hozta.

A lelátón, egészen pontosan a vendég szektorban a 70. perc után kezdett forrósodni a hangulat. A rendező gárda néhány tagja megjelent a Honvéd szurkolók számára kijelölt lelátórészen, és párbeszéd kezdődött a sárga mellényesek, és a fekete felsős fővárosi drukkerek között, ami egy ponton tettlegességbe csapott át. Hogy pontosan ki ütött először kit, azt egyelőre nem lehet tudni, de néhány öklös és rúgás után a biztonsági szolgálat tagjai könnygázt is bevetettek, amivel meghátrálásra késztették a vendég drukkereket, akik kis idő múlva annak ellenére megtámadták a sárga mellényeseket és pályára űzték őket, hogy a rendezők közül volt, aki a vendég szektorban viperával állt.

A meccsre a rendőrök is kiérkeztek, néhány gépkocsival, de nem avatkoztak be, mert mire a stadionnál megjelentek, lecsillapodtak a kedélyek, és a mérkőzést 11 perc kényszerszünet után folytatni lehetett.

Figyelem, a videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmaz

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!