Segítettek

2024.01.03. 10:00

Decemberben a jótékonyságé volt a főszerep a Minaroban

A szálloda elkötelezett amellett, hogy a közösség részeként valós, helyi értéket teremtsen.

Boon.hu

Exkluzív környezet

Az adventi időszak és karácsony a szeretet ünnepe, mindenki igyekszik minél több időt szeretteivel, közeli barátaival tölteni. Sajnos azonban nem minden családban voltak adottak a körülmények, a Minaro Hotel Tokaj MGallery ezért ebben az időszakban igyekezett a tokaji és környékbeli családok ünnepi időszakát szebbé tenni.

A hotel és munkatársai decemberben két kezdeményezéssel is készültek, amelyek célja volt, hogy a hátrányosabb helyzetben lévő környékbeli családok és lakosok számára is elhozzanak egy kis varázslatot az adventi időszakban.

Örömmel jótékonykodtak

Az adventi időszak egyik kiemelkedő eseménye volt december 6-án, a Minaro Hotel Mikulás látogatása helyi, hátrányos helyzetű gyermekeknél. A szálloda munkatársai örömmel töltötték meg ajándékokkal és ünnepi a hangulattal a gyerekek otthonait. 

Az ünnepi időszak csúcspontjaként, december 23-án a Minaro Hotel Tokaj MGallery csapatának tagjai mind kivették részüket a jótékonyságból, ételt főztek és osztottak szét a helyi rászoruló családok között. A szálloda elkötelezett amellett, hogy a közösség részeként valós, helyi értéket teremtsen, és segítse azokat, akiknek szükségük van rá, szebbé és emlékezetesebbé tegye az ünnepi pillanatokat. 

„Hatalmas élmény volt, egyben nagyon megható a gyerekek és családok arcán látni a mosolyt, érezni a boldogságot és a szeretetet. Kiemelt célunk, hogy a helyi közösség részeként, aktívan részt vegyünk a helyi emberek segítésében, a mindennapok könnyebbé és szebbé tételében.” – mondta Dana Janigova szállodaigazgató.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában