Közlekedés

2023.11.05. 13:00

Áthelyezésre kerül a megálló, változik a forgalmi rend Miskolcon (térképpel)

Miskolc - November 7-én, kedden várhatóan 10:00 órától a Dayka-átkötés kivitelezése miatt új forgalmi rend lép életbe, ez a változás a 21-es és 21G-s járatok útvonalát és egy megállóhelyét érinti.

Boon.hu

A 4-es vonalát érinti a sűrítés

Fotó: Ádám János

A munkálatok befejezéséig a Berekalja irányába közlekedő 21-es autóbuszok és az Újgyőri főtér végállomás felé közlekedő 21G-s autóbuszok Erzsébet téri megállóhelye ideiglenesen a Dayka Gábor utca új szakaszán kerül kialakításra. A Tiszai pályaudvar, valamint a Szondi György utca végállomás irányába közlekedő 21-es, illetve 21G-s autóbuszok Erzsébet téri megállóhelye pedig visszakerül eredeti helyére, tájékoztatott az MVK Zrt.

A két viszonylat útvonalváltozása: Berekalja, illetve az Újgyőri főtér irányába, a Kálvin János utca után egyenesen tovább haladnak a járatok a Meggyesalja utcára, innen kanyarodnak a Dayka Gábor utca új szakaszára, majd a Petőfi utcára, ahonnan az útvonaluk változatlan (a Tiszai pályaudvar, illetve a Szondi György utca irányába a Petőfi Sándor utca – Dayka Gábor utca új szakasza – Meggyesalja utca – Kálvin János utca útvonalon közlekednek).

Forrás: MVK Zrt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában