boon.hu video

2023.10.02. 10:00

Nem hiszi el, hogy hol futott át egy nő a miskolci Búza térnél, videóval!

Miskolc - Hétfő reggel a 3-as számú főút Zsolcai kapui szakaszán szaladva próbálta kikerülni a lezárt Búza téri aluljárórészt egy nő. Csoda, hogy nem történt újabb tragédia.

Boon.hu

Mint ismert, a Búza téri aluljáró felújítása miatt kerülőúton kell közlekedniük a buszállomás felé igyekvőknek. Jelenleg éppen a pályaudvar felőli lépcső van lezárva, így a gyalogosoknak vagy a Miskolc Plaza, vagy a Zsolcai kapu felé kell kerülniük – éppen szerkesztőségünknél van a gyalogátkelőhely.

Szeptember 22-én halálos baleset történt, mert egy nő hajnalban a 26-os számú főút Búza tér melletti szakaszán, a négysávoson szaladt volna át, azonban egy arra haladó gépjármű elütötte.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság ebből az apropóból csokorba is szedte tanácsait a gyalogosok és az autósok számára, amelyekkel elkerülhetők az ilyen tragédiák.

Autók között

Mindezek ellenére hétfőn reggel arra lettünk figyelmesek, hogy egy nő a Zsolcai kapuban, a 3-as számú főút belső sávjában fut, hogy minél gyorsabban, rövidebb úton kikerülje a felújítást. Mint az a videónkon is látszik, a jelzőlámpa éppen zöldre vált az autósoknak, ő azonban ennek ellenére folytatja útját a gyalogátkelőhelyen (a piros jelzés ellenére), majd visszaindul a Búza tér felé.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában