Figyelem!

2023.09.11. 08:49

Már ne menjen a miskolci Búza téri aluljáró felé!

Miskolc - Megkezdődött a felújítás, lezárták a nagy forgalmú gyalogos csomópont Centrum áruház felőli lejáratát.

Boon.hu

Kerítés zárja le a használhatatlan lépcsősort

Egy esztendőt vártunk rá, de hétfőn, a reggeli csúcsforgalom után végre megkezdődött a Miskolc legforgalmasabb gyalogos csomópontjának számító Búza téri alujáró lépcsősorainak felújítása.

Kordonokkal zárják el az utat a gyalogosok elöl a miskolci Búza téri aluljáróban szeptember 11-én, hétfőn reggel. Fotó: BNR

A most kezdődő első ütemben a Centrum felőli kijáratot zárták le, várhatóan szeptember végéig. Ezt követi a második szakasz, amikor a Zsolcai kapui kijáratnál folytatódnak a munkák, a kijárat keleti vagy nyugati ágai közül egyidejűleg csak az egyiket zárják le. A harmadik ütemben várható a legnagyobb közlekedési káosz: a Búza téri kijáratot zárják le, ami előreláthatólag október végéig tart. Ezt követően szerelik a lépcsőkre a gránit lapokat. Ebben a szakaszban már csak részlegesen lesznek lezárások, minden irányba lehet majd közlekedni.

A teljes felújítás várhatóan november végére készül el.

Az ígéretek szerint az aluljáró kijáratainak lezárása során – minden ütemben, az annak megfelelő tartalommal – szöveges, valamint térképes tájékoztató, útirány-jelző táblákat helyeznek ki.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában