Programajánló

2023.06.03. 11:00

Kulturális fesztivál lesz ma Sajószentpéteren

Kulturális programok várják ma délután a sajószentpéterieket a Pécsi Sándor Művelődési Házban és a szabadtéri színpadon. A programok vasárnap és hétfőn is folytatódnak.

Többek között a miskolci Ködmön Formációs Táncegyüttes műsora is látható

Fotó: Ádám János

Kárpátaljai, vajdasági, erdélyi és sajószentpéteri alkotók műveiből rendezett kézműves kiállítással kezdődik a Sajószentpéteri Kulturális Fesztivál ma délután 1 órakor a Pécsi Sándor Művelődési Házban. A szabadtéri színpadon egymást érik majd a programok, amely a Gézengúzok című interaktív gyermekműsorral kezdődik 2-kor majd a Sajógyöngye népdalkör műsora után a miskolci Ködmön formációs néptáncegyüttes is bemutatkozik. Fellép a kárpátaljai Bokréta néptáncegyüttes, lesz zumba Ritával, a délután során további kulturális műsorok, programok adják egymásnak a stafétát. Az est 8 óra kezdettel a Bíborszél együttes koncertjével zárul.

17:20-kor  Demeter Zoltán, a térség országgyűlési képviselője mond beszédet.

A mai kulturális fesztivál holnap (vasárnap) és hétfőn a nemzeti összetartozás napja programsorozatával folytatódik a művelődési házban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában