Lezárások

2023.06.29. 08:32

Erre figyeljen, ha autópályán jár Borsodban

Felújítás és aszfaltozás miatt terelésekre kell számítani vármegyénkben is az autópályákon.

Fotó: Bujdos Tibor

Aszfaltozás miatt új terelést alakítottak ki az M3-as autópályán Mezőkövesd térségében. A 123-as és a 129-es km között a forgalmat sávelhúzással terelik, úgy, hogy Budapest felé a külső- és a leállósávon lehet autózni, Vásárosnamény felé pedig a leállósáv valamint az ellenkező oldal belső sávja használható, ezen kívül a 128-as jelű Mezőkövesd/Borsodivánka csomópontot, ott sem felhajtani, sem lehajtani nem lehet. Helyette a 114-es jelű Füzesabony csomópont vagy a 138-as jelű Mezőnagymihály csomópont használható.

Az M30-as autópályán nagyszabású burkolatfelújítás kezdődött Emőd térségében. A 7-es és a 14-es km között az M3-as autópálya felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat az ellenkező oldalra terelik át, ahol mindkét irányba egy-egy sávon halad a forgalom. A munkához kapcsolódóan lezárták a 13-as km-nél lévő Hejőkeresztúr pihenőt az M3-as autópálya felé - tájékoztatott az Útinform.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában