Év/forduló

2023.01.01. 21:00

Egy történetmesélő várakozásai

Mit vár 2023-tól? Körkérdésünkre Kabdebon János író válaszolt

ÉM

Kabdebon János

Gyere, ülj ide mellém, elmesélem az én történetemet – ez a mottója Kabdebon Jánosnak, aki Boldva kulturális életének szervezésében is oroszlán részt vállal, miközben kötetei is megjelentek 2022-ben. 

- Azt szeretném, hogy ne legyen ilyen nehéz az út, amin járok. De ezt minden ember gondolja – válaszolta arra a kérdésre, mit vár 2023-tól. - Szerettek megküzdeni a dolgaimért. Mert akkor érzem a magaménak, ha megküzdöttem érte. Persze, nem élet-halál harcot vívok, de meg kell dolgoznom érte – vallotta.

- Szeretném, ha még több helyre eljutna az üzenetem és a látásmódom és szeretnék egy verseskötetet is megjelentetni. Törekszem arra, hogy minél szélesebb körben tudjam megmutatni, amit én látok a világból. Ez egy önkifejezési forma, hogy „Gyere, ülj ide mellém, elmesélem az én történetemet és én is szívesen meghallgatom a te történeted is!”. Én egy történetmesélő vagyok – foglalta össze Kabdebon János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában