Megoldást találtak

2022.12.28. 11:03

Új tető a putnoki egészségházon

A szerkezet kialakítása után már a cserepezés is a végéhez közeledik.

ME

Az utolsó fázisához érkezett az Egészségház tetőszerkezetének felújítása Putnokon. A kivitelező a karácsony előtti időszakban is dolgozott, így az épület cserepezése már a végéhez közeledik. A több évtizede funkcionáló épületnél az évek óta meglévő problémákra igyekeznek megnyugtató megoldást találni. A lapostetős szigetelés ugyanis már rendkívül rossz állapotban volt, a nagy esőzések során folyamatosan jelen volt a beázás. A korábbi tetőjavítási munkák nem hozták meg a várt eredményt, ezért az önkormányzat úgy döntött, hogy enyhe lejtésű magas tetőt építenek cserépfedéssel.

Minden egy helyen 

Az intézményben háziorvosi rendelők, házi gyermekorvosi rendelők, és védőnői szolgálat működik, valamint az egészségügyi alapellátás biztosításához szükséges és hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségek. Az ellátás minőségét sok esetben zavarta a tető beázása. Több rendelőben problémát okozott a falak felázásából eredő penész, aminek egészségkárosító hatása van. Az épület falainak vizesedése az áramellátást is veszélyeztette. Ezeket a problémákat oldja meg a végéhez közeledő 40 millió forintos fejlesztés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában