Gyereknap és plázsnyitó

2022.06.23. 21:00

Zengett az uszoda udvara a plázsnyitón Szikszón

Gyermeknapi programmal fűszerezett rendezvénnyel indult az idei szezon Szikszón.

ÉM

Gyereknapot és plázsnyitó rendezvényt tartottak szombaton Szikszón, a városi uszoda udvarán. A Szikszó Városi Szabadidőközpont és Könyvtár néhány éve döntött úgy, hogy kialakítanak egy tengerpartokat idéző, homokos plázst az uszoda udvarán, ahol nyaranta folyamatosan színes programokkal várják a helyi és máshonnan érkező vendégeket.

Az idei plázsnyitó rendezvény a gyermeknap jegyében telt. Az intézmény beszámolója szerint forró nyári nap, rengeteg jókedvű ember, kicsik és nagyok egyaránt, ez jellemezte a szombati rendezvényt, amelyre már annyian vártak. Kora délután a pergola árnyékában kézműves-foglalkozások, a gyermekeknek készült színpadon pedig jobbnál jobb gyermekprogramok zajlottak. Az uszoda kellemes udvarán felállított ugrálóvárat, lézerharcos játékot, buborékfocit korlátlanul és díjtalanul vehette igénybe a fiatalság. A szomjoltásról és az éhség elűzéséről több büfé is gondoskodott, amit szorgalmasan látogattak is.

Míg a gyerkőcök és szüleik jól szórakoztak, addig az óriás színpadon nagy munkálatok közepette készült a Neoton az esti koncertre. 20 órára zsúfolásig megtelt az uszoda udvara, hatalmas volt a hangulat, nagyszerű koncertélményt kaptak a rajongók. Akik még mindig bírták, azok késő éjszakáig bulizhattak tovább a plázsdiszkóban.

A borítóképen: Rengetegen voltak kíváncsiak a Neoton fellépésére. Fotó: Városi Szabadidőközpont

Címkék#Szikszó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában