Közösségi szemétszedés

2022.06.21. 13:12

Szeretne tenni Miskolc tisztaságáért? Mindjárt indul a program!

Közösségi szemétszedést hirdettek kedden délután 16 órától a Deák Ferenc tértől a Weidlich udvarig. A közösségi programhoz a civil szervezők minden eszközt biztosítanak.

Fotó: Shutterstock

„Azért szerveztük meg ezt a közösségi programot, hogy a lakossággal együtt tegyünk Miskolc tisztaságáért, úgy gondolom, hogy ez mindannyiunk felelőssége és feladata” – nyilatkozta az Északnak Kalydy Barnabás főszervező. „Ráadásul mindannyian élvezhetjük majd, hogy rend és tisztaság lesz” – tette hozzá.

A gyülekező június 21-én a Deák Ferenc téren lesz 15:45-kor. A szervezők készülnek kukászsákokkal és munkáskesztyűkkel is, egy felajánlásnak köszönhetően pedig pogácsát is kapnak majd a dolgos önkéntesek.

Több ilyen közösségi program is lesz ebben a hónapban Miskolcon. Június 26-án 14 órakor a Bohemian Betyars együttessel közösen indítja az akciót a Szebb Miskolcért közösség, akkor majd a Városház tértől az Avasi pincesorokig takarítják meg a közterületet. Június 28-án pedig délután 5 órától az Avas városközpontban lesz hasonló közösségi szemétszedési akció, szintén a Szebb Miskolcért szervezésében.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában