gyalogosátkelőhely

2021.08.27. 19:00

Gyalogosbosszantó fantomátkelőhely

Nagy volt a nekibuzdulás, de korai volt az öröm. Még mindig használhatatlan a Szeles utcai zebra.

Szaniszló Bálint

20210505 Miskolc fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország A kijelölt gyalogátkelővel régi vágya teljesül a miskolci Szeles utca környékén élőknek.

Fotó: Bujdos Tibor

Május elején nem csekély örömmel adtunk hírt arról, hogy teljesülni látszik a miskolci Szeles utca környékén élők álma, kijelölt gyalogátkelőhelyet alakítanak ki a Hatvanötösök útjánál lévő kereszteződésnél.

Az öröm – a miénk is, de főként a Szeles utcaiaké – korai volt, hiszen a nagy nekibuzdulás után jött a hanyatlás. Az út két oldalán annak rendje és módja szerint kialakították a járdarészeket, díszburkolattal ellátva. Mindkét irányból kitették a gyalogátkelőhelyet jelző KRESZ-táblát is, és le is takarták ponyvával, hiszen szükség lenne az útburkolati felfestésre is.

Lassan eltelt a nyár, de azt a fránya festést csak nem sikerült elintézni. Pedig jártak már arra útburkolatfestők, hiszen az út közepére felfestették az elválasztó szaggatott vonalat. Lehet, hogy a zebrára nem jutott festék?

(A borítóképen: Fel kellene festeni a zebrát, ennyi hiányzik)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában