Cikkajánló

2021.07.23. 21:11

Recseg-ropog a baloldali koalíció Miskolcon

Erről is olvashattok holnap bővebben a portálunkon.

Hegedűs Andrea

Fotó: ÉM-Archívum

A DK ingyenes antitesttesztet akar adatni azoknak a miskolciaknak, akiket kínai vakcinával oltottak be. Legalábbis ezt kérik a város polgármesterétől, Veres Páltól.

A Fidesz szerint „továbbra is hazugságokat terjeszt a keleti vakcinákról a miskolci baloldal”. Ők azt kérik a polgármestertől, hogy a miskolciak pénzét ne a baloldal politikai kampánycéljaira költse, „mert a vírust tesztekkel nem lehet legyőzni, kizárólag, csakis oltással”.

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora szerint nincs értelme az antitestszint meghatározásának.

Eközben Hegedűs Andrea, a nemrég megalakult miskolci DK-frakció vezetője arról írt közleményében, hogy „a beoltottak legalább 30 százalékánál semmilyen védettség nem alakult ki”.

„Egyértelműen látszik, hogy ezt a témát egyszer már elvesztette az ellenzék, hiszen minden felmérés azt mutatja, hogy a magyarok túlnyomó többsége – még az ellenzéki szavazóknak a jelentős része is – elégedett a járvány elleni védekezéssel és a kormány oltási programjával” – nyilatkozta a XXI. Század Intézet vezető elemzője. Deák Dániel szerint a DK-s politikusok igyekeznek megmondani azt a többi politikusnak, hogy mi az irány, merre kell menni, mit kell csinálni. És ha nem állnak be a sorba, elkezdik támadni őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában