ajándékok

2020.12.16. 19:30

Csomagokat küldött a Mikulás

Az encsi önkormányzat gondoskodott róla, hogy egy gyerek se maradjon ajándék nélkül.

Hegyi Erika

Forrás: ÉM

Mikulás napján az encsi önkormányzat nevében Mikola Gergely, a város polgármestere kopogtatott be az önkormányzat által fenntartott intézményekbe. Encs, valamint Fügöd és Abaúj­devecser városrészek óvodásai, a minibölcsődék gyermekei, valamint az encsi Biztos Kezdet Gyerekház csemetéi örülhettek a meglepetésnek, melyet a Mikulás küldött nekik a képviselő-testület nevében.

Nagyon örültek neki

Mivel a járványügyi szabályok miatt idegenek nem léphetnek be az intézményekbe, a meglepetésekkel teli csomagokat az óvodapedagógusok és a gondozónők adták át a gyerekeknek. A kicsik természetesen nagyon örültek a sok-sok finomságnak, de annak is, hogy a Mikulás listáján a jók névsorába kerültek. A kicsik között voltak olyanok is, akik nehéz körülmények között élnek, így számukra különösen nagy öröm volt, hogy rájuk is gondolt a jó, öreg nagyszakállú. Mikola Gergelyt pedig szintén meglepetés érte, amikor az encsi óvodában ajándék várta.

(A borítóképen: Mikola Gergely és Sándor Edit, az encsi óvoda titkára)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában