Anno 2000-ben írtuk

2020.06.12. 07:30

Miskolcon is átbújik a bikinin a nap sugara

A borsodi megyeszékhelyen is kapható olyan női fürdőruha, amelyik átengedi a napsugarat. Ezt tudjuk meg az Észak-Magyarország 2000. június 10-i számát olvasva.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A lap az aktuális fürdőruhadivatba enged betekintést, különös tekintettel a helyi kínálatra. A butikokban az árak 3500 forinttól kezdődnek, de látni fürdőruhát több tízezerért is.

Az eladók szerint a bikini­vásárláskor az egyszeri nagyobb beruházás jobban megéri, a drágább holmik ugyanis rendszerint erősebb varrással, strapabíróbb anyagból készülnek, mint az egyszezonos, olcsóbb társaik.

Az idei idény különlegessége a fényáteresztő fürdőruha. Európában néhány éve, hazánkban ez évtől forgalmazzák ezt az újdonságot. A miskolci Bató-házban is kapható fürdőruháról számos jó tulajdonságot árultak el. Például, hogy az anyag egy 3-4 faktoros fényvédő krém szintjén képes megszűrni a nap ultraibolya sugárzását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában