Közlemény

2020.03.23. 16:30

Előfizetési díjak: inkább utalják az összeget

Vigyázzunk egymásra, intézzük ezt is az interneten.

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Tisztelt Olvasóink! Tovább folytatódik a következő havi előfizetési díjak beszedése. A koronavírus terjedése miatt kiadónk is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél jobban lecsökkentsük a személyes érintkezéseket, segítve ezzel a járvány további terjedésének megfékezését.

Így tudja megtenni

Ezúton értesítjük előfizetőinket, hogy ha áttérnének a napilap díjfizetésének készpénzes vagy csekkes fizetésmódjáról az átutalással történő fizetésre, akkor az alábbi a teendőjük:

Internet- vagy mobilbank segítségével utalják el kiadónk számlaszámára (10300002- 20108698-49020047) az előfizetői díjat. A közlemény rovatban kérjük, feltétlenül tüntessék fel az előfizetői kódot – ez a készpénzes számla vagy a csekk jobb felső sarkában található – vagy a számla sorszámát, esetleg az előfizető nevét és pontos címét.

Ha bármilyen további segítségre lenne szükség az előfizetői díj befizetésével kapcsolatban, vagy az újságárusnál történő vásárlás helyett inkább előfizetnének napilapunkra, hívják kollégáinkat a 06-94-999-120-as telefonszámon!

Amennyiben tehetik, kérjük, maradjanak otthon! Vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában