frakció

2019.11.08. 09:30

Nyitott és konstruktív városvezetést akarnak

Velünk a Város néven alkotnak frakciót a Veres Pált támogató képviselők.

Szaniszló Bálint

Dr. Simon Gábor lesz a frakcióvezető

Forrás: ÉM-archívum

Egy tizenöt tagú képviselőcsoportot alapítottak meg azok a miskolci önkormányzati képviselők, akik Veres Pál polgármester mögött sorakoztak fel a választáson. A Velünk a Város nevet viselő frakció vezetője dr. Simon Gábor lesz – tudtuk meg a tegnapi sajtótájékoztatón. Az is elhangzott, hogy két helyettes vezetője lesz a képviselőcsoportnak Hegedűs Andrea és Badány Lajos személyében.

A Velünk a Város frakció egységesen kíván fellépni Veres Pál polgármester támogatásában. Az eddigiektől eltérő, nyitott és konstruktív városvezetést akarnak megvalósítani, amelyben a pártpolitika a háttérbe szorul, és minden döntéskor a város és a városlakók érdekei játszanak főszerepet.

Szakterületek

Simon Gábor lesz a frakció operatív vezetője, Hegedűs Andrea az oktatást, a fiatalok érdekeinek védelmét és a közművelődést tartja első számú szakterületeinek, míg Badány Lajos – mint eddigi képviselősége idején – a városgazdálkodással, pénzügyekkel szeretne foglalkozni – hangzott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában