Ózd

2019.10.27. 08:30

Közéleti sztárok talkshow-ja

Szűk egy éven keresztül, havi rendszerességgel látnak vendégül hírességeket Ózdon.

Marosréti Ervin

Ábel Anita

Közéleti szereplőkkel, színészekkel és televíziós személyiségekkel találkozhatnak azok az ózdiak, akik ellátogatnak a PóZdium címet viselő talkshow-sorozatra. A program már októberben elkezdődik, majd minden hónapban egy újabb állomással folytatódik, szűk egy éven keresztül. Az Olvasó Adorján Lajos termében beszélget majd aktuális sztárvendégével Bukovinszky Zsolt, a Városi Televízió ügyvezetője, a helyi kommunikációs cég vezetője. A híresség mellé azonban minden alkalommal társul majd egy ózdi tehetség is, akinek a pályafutását, eddigi sikereit ugyancsak bemutatják az érdeklődők számára.

Ózdi tehetséggel

– Évek óta tervezzük már ezeket a pódiumbeszélgetéseket, de nyilván ehhez kellenek megfelelő anyagi források. Most egy pályázati lehetőséget kihasználva sikerül ezt a régi vágyunkat megvalósítani – avatott be a részletekbe Bukovinszky Zsolt. – Emellett arra is figyelmet fordítunk, hogy az éppen aktuális sztárvendégünk tevékenységéhez, hobbijához kapcsolódva egy-egy tehetséges ózdi fiatalt is megismertessünk a közönséggel.

A sztárvendégek kiválasztása, az egyeztetések hosszú heteket vettek igénybe. A tízrészes sorozathoz nyilván több nevet írtak össze a szervezők, amelyből végül impozáns lista állt össze.

Először Ábel Anita

A PóZdium első vendége Ábel Anita lesz, aki mellé helyi tehetségként Rási Zorka csatlakozik majd. Ezután a teljesség igénye nélkül érkezik majd Alföldi Róbert, Mautner Zsófi, Lakatos Márk, Halász Judit, Esztergályos Cecília, Dőry Virág, Szinetár Dóra és Palya Bea is. A vendégek számára a premier és a többi előadás is ingyenes lesz, de aki érdeklődik a talkshow iránt, annak előzetes regisztrációra lesz szüksége.

– Ez a lista szinte teljes egészében egyezett az én elképzeléseimmel, hiszen azt gondolom, hogy egy beszélgetés akkor lehet jó és hiteles, ha valamiért a személy engem is érdekel – folytatta Bukovinszky Zsolt. – Valamilyen szinten a bakancslistámnak is tekinthető, hiszen ezek a vendégek a munkásságukkal rám is nagy hatással voltak. Az is fontos szempont volt, hogy ezek a sztárok régen, elvétve vagy egyáltalán nem jártak még Ózdon, tehát a közönség a műsor folyamán a személy terén is újdonságot kap. Ami érdekesség még, hogy a Városi Televízió rögzíti a programot, majd három hónapos csúsztatással, ötvenperces időtartamban sugározza a beszélgetést.

Bukovinszky Zsolt azt is elmondta, hogy a beszélgetésekhez igyekeznek intim környezetet teremteni, ezért nem a nagy színházterembe, hanem egy kisebb térbe viszik a programot. Itt pedig az elrendezést úgy alakítják ki, hogy a nézők a lehető legközelebb üljenek a vendégekhez. A PóZdium első sztárvendége tehát Ábel Anita lesz, a premierre október 28-án, hétfőn 17.30-tól kerül sor az Olvasóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában