Miskolc

2019.09.13. 15:02

Konzultáció kezdődik a miskolciakkal

„Meggyőződésem, hogy egy felelős városvezetőnek ki kell kérnie a településen élők véleményét is – fogalmazott sajtótájékoztatóján dr. Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje.

– Ezért úgy döntöttem, és úgy döntöttünk, hogy konzultációt indítunk a miskolciakkal. A konzultációban feltett kérdésekre adott válaszok alapján, melyeket majd a képviselőkkel illetve munkatársaimmal kiértékelünk, bővíteni fogom polgármesteri programomat.”

Megtudtuk, a korábbi visszajelzések alapján összegyűjtötték, mi foglalkoztatja leginkább a miskolciakat, ezért a következő napokban minden miskolci háztartásba eljuttatnak egy kérdőívet. A kérdőíven szereplő kérdésekre adott válaszok alapján fogja a polgármesterjelölt bővíteni a programját. Dr. Alakszai Zoltán elmondta, szó lesz a gyermekekről, a szépkorúakról, a családokról a város jövőjéről, a közrendről és a közbiztonságról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában