Közlekedés

2019.08.05. 19:00

Erre figyeljen, ha kedden villamosozik!

A MIHŐ vezetékének cseréje miatt nem közlekedik a villamos kedden napközben Diósgyőr és Felső-Majláth között.

Illusztráció

Forrás: ÉM

Egy távhővezeték cseréje borítja fel a hétköznapok rendjét a kedden Diósgyőrben, az Árpád út 32-46. számú társasházak előtt. A miskolci polgármesteri hivatal közlése szerint az érintett szakasz mellett a munkavégzés idején forgalomkorlátozás lesz érvényben, a Miskolci Hőszolgáltató Kft. (MIHŐ) pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a csere miatt az Árpád, Csóka, Hegyalja, valamint az Erdész utcákban kedd reggel hét óra és éjfél között szünetelni fog a melegvíz szolgáltatás.

A rekonstrukció miatt a villamosközlekedés is szünetelni fog Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között. A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. közleménye szerint reggel hét és este hét között az említett szakaszon villamospótló buszok járnak.

„Az utolsó, teljes vonalon közlekedő 1-es villamos Felső-Majláthról 07:01 órakor indult, ezt követően villamospótló autóbuszok közlekednek a villamos menetrendje szerint. A pótlóbusz Felső-Majláth és Diósgyőr városközpont között csak Alsó-Majláthon az 1-es autóbusz megállóhelyén áll meg, a Bölcs utcai villamosmegállót nem érinti” – írja az MVK.

A villamospótlók Diósgyőr városközpontban és Alsó-Majláthon az 1-es busz megállóhelyében cserélik majd az utasokat, majd a járatok Felső-Majláthon a leszállóhelyre érkeznek és a kettes kocsiállásról indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában