Helyi közélet

2019.03.06. 13:34

Díjazzák, hogy mindent megtesznek értünk!

Miskolc - Ön is szavazhat arról, hogy régiónkból ki kapja idén a nívós orvosi elismerést.

Miskolc - Ön is szavazhat arról, hogy régiónkból ki kapja idén a nívós orvosi elismerést.

Idén is dönthetünk arról, hogy melyik orvos kapja a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat az Észak-Magyarországi régióból. Az elismerést 2017-ben hagyományteremtő céllal alapította a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány, és azt munkájuk elismeréseként miden évben olyan orvosoknak szeretnék adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

A díjra jelöltek közül idén is a nagyközönség választja ki szavazással az adott év hét közönségdíjasát (Közép-Magyarországról kettő, míg a másik öt régióból 1-1 orvos). Az alapítvány ezen felül két különdíjat nyújt át minden évben. Az alapítvány voksolásán az Észak-Magyarországi régió négy megyéjének (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok) negyvenhat orvosára lehet szavazni.

Három orvos

A régiós TOP 10-ben a jelenlegi állás szerint három borsodi orvos szerepel: dr. Fehér Annamária, dr. Szűcs László Zoltán és dr. Kiss Klára. A listán szerepel (és így rájuk is lehet szavazni) még megyénkből mellettük: dr. Máté Imola, dr. Hadas Éva, dr. Pásztor Erzsébet, dr. Kolozsi Klára Alice, dr. Tóth Sándor, dr. Székely Ádám, dr. Raiszné dr. Szakács Andrea, dr. Szabó Szabolcs, dr. Bollók Zoltán, dr. Örkényi Dorottya és dr. Molnár Károly .

Szavazni március 16-án éjfélig lehet a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj honlapján (http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/). A díjátadó április 11-én lesz Budapesten.

ÉM-TÁ


[related-post post_id="4159304"]

[related-post post_id="4156822"]

[related-post post_id="4151778"]

[related-post post_id="4149570"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában