Helyi közélet

2019.01.03. 11:29

Egyszerűen: élmény Miskolcon

Miskolc - A Hello, Dolly! lett a hónap előadása decemberben.

Miskolc - A Hello, Dolly! lett a hónap előadása decemberben.

Lezárult a szavazás, amelyet a hónap előadásának megtalálására indítottunk a Miskolci Nemzeti Színházzal, a Borsod Online-on.

Remek előadás

Mint ismert, hónapról hónapra szavazhatnak színházbarát olvasóink arról, melyik előadás tetszett leginkább abban a hónapban a miskolci színház műsorából.

Decemberben a legtöbben a Hello, Dolly! Szőcs Artur rendezte változatát támogatták a szavazatukkal.

Nem csupán voksolni lehet a www.boon.hu oldalon, hanem aki szeretné megindokolni a döntését, ezt is megteheti. Íme, néhány vélemény: „Szerintem nagyon színvonalas az előadás. Jó a zene, fergeteges a szereposztás. Nagyon látványos!!”. „Egyszerűen remek!”. „Egyszerűen élmény, kiváló színészi játékokkal, jó színészekkel!” „Remek szerep­osztás és rendezés, jó humorral és nagyszerű zenével. Az énekkar és tánckar teljesítménye is kiváló volt. Szórakoztató előadás, igazi kikapcsolódás volt.”

A szavazásban részt vevők között páros belépőket sorsolt a Borsod Online. Ebben a hónapban a nyertesek: Nagybányai Erzsébet, Varga Katalin, Krisztiánné Lengyel Ágnes, Tóth Natália, Balogh Krisztina.

A játék folytatódik, tartsanak velünk januárban is!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában