Helyi közélet

2018.12.06. 11:30

Rajzoljatok a karácsonyról!

Miskolc - Az idén is várjuk a karácsonyi rajzokat! A legszebbek készítői értékes jutalmat kapnak.

Miskolc - Az idén is várjuk a karácsonyi rajzokat! A legszebbek készítői értékes jutalmat kapnak.

Kedves gyerekek! Az Észak-Magyarország az idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát óvodások és általános iskolások számára.

Bizonyára sokat gondoltok már a közeledő ünnepre, úgyhogy nem lesz nehéz feladat számotokra egy szép festmény vagy rajz elkészítése. Használhattok bármilyen technikát, és a rajz lehet bármilyen méretű. Érdemes pályázni, hiszen a 3 kategória (óvodás, alsós, felsős) 3–3 legszebb alkotásának készítőjét értékes ajándékkal jutalmazzuk. Beküldési határidő: december 10.

A rajz hátoldalára írjátok rá a neveteket, lakcímeteket, azt, hogy óvodába vagy az iskola hányadik osztályába jártok, ezenkívül egy telefonszámot, amin értesíteni tudjuk szüleiteket, ha a nyertesek között vagytok! Munkára fel! Rajzotok legyen színes, mozgalmas, és természetesen szóljon a karácsony szépségéről!

Tehát ne felejtsétek, a beküldési határidő: december 10. Címünk: Észak-Magyarország, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.

A borítékra írjátok rá: Karácsonyi rajzpályázat! A rajzokat személyesen is behozhatjátok szerkesztőségünk ügyfélszolgálatára.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában